ENGLISH

Här är Eternalis nya styrelse

Enternali har tillsatt en ny styrelse. Med tre nya ledamöter och två bestående ska styrelsemedlemmarna komplettera varandra genom sina tidigare erfarenheter och kompetenser.

Efter nyvalet på bolagsstämman har Eternalis styrelse tillsatt tre nya ledamöter. Andreas Forssell, med 20 års erfarenhet från ledande befattningstjänster på bland annat Crown Energi AB, kliver in som ny ledamot och tillträdande vd.

Även Kerstin Sundberg, med bakgrund som partner på revisionsbyråerna EY och Andersen/Deloitte, kommer in som ny styrelseledamot i bolaget. Det gör också biologen Karlo Marques, som under de senaste sju åren har arbetat för non profit-organistsonen Conservation International och kan tillföra erfarenhet av att driva hållbara verksamheter i Brasilien. 

Kvar i Eternalis styrelsen sitter ordförande Gustavo Silviera, som är boende och verksam i Brasilien. Utöver Eternali är han också skogsexpert i branschorganisationen FAEPA:s styrelse och ledamot i Brasiliens kommissions för skogs- och jordbruk. Även Marcus Jibréus, med sin breda erfarenhet av att investera i skog, har kvar sin plats i styrelsen.

Kontakta oss

Stockholm
Birger Jarlsgatan 20 114 34 Stockholm Sverige
emission@eternali.se 

Belém
Rua 28 de Setembro, 1226 Belem/PA 66053-355 Brazil
emission@eternali.se 

www.eternali.se